funderinglogo

Steun ons

Steun ons

Wij hebben uw steun nodig!

Om onze projecten mogelijk te maken, kunnen wij alle hulp gebruiken. Wij opereren onafhankelijk van de overheid en maken de projecten van Fundering mogelijk met privaat geld. U kunt op verschillende manieren mee helpen.

Word klusvrijwilliger

In de deelnemende gemeentes kunnen de statushouders ook graag extra handen gebruiken. Bent u goed in bouwkundig tekenen of in het uitvoeren van een technisch rapport of in het metselen van muren? Alle hulp is welkom. Niet alleen helpt u mee aan het realiseren van een eigen woning voor de statushouders, ook leren ze sneller de Nederlandse taal, de bouwregels of wetgeving en maken ze vrienden.

Ik wil mij aanmelden als vrijwilliger

Koop een obligatie

U kunt ons steunen door te participeren in een obligatie van een van de projecten van Fundering Nieuw Thuis. Deze impactvolle obligatie heeft een vaste hoofdsom, looptijd en rente. Als zekerheid krijgt u als obligatiehouder een eerste hypotheek op de woningen. U steunt daarmee dit prachtige maatschappelijke doel en krijgt als belegger jaarlijks ook nog een nette rente.

Koop nu een obligatie

Geef een eenmalige donatie

Wilt u het project steunen, maar heeft u weinig ervaring als belegger? U kunt er ook voor kiezen om een eenmalige donatie te geven.

Geef een eenmalige donatie